Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нью-Йорк відчиняє музеї...

Вже цього тижня!
28 серпня, 12:31

Музей сучасного мистецтва (MoMA) відчинив свої двері для відвідувачів після закриття з 12 березня через COVID-19. Протягом першого місяця, до 27 вересня, заклад забезпечить безкоштовний вхід завдяки своєму давньому партнеру, торговій марці швидкої доступної моди Uniqlo. Музей працюватиме в нові години, приймаючи відвідувачів з 10.30 до 17.30. З вівторка по неділю.

Гленн Д. Лоурі, директор MoMA, зазначив у прес-релізі:

«Ми вже місяцями ретельно готуємось до відкриття Музею сучасного мистецтва, щоб забезпечити безпечне повернення наших співробітників та відвідувачів, і ми готові вітати всіх у нашому нещодавно розширеному та реконструйованому музеї. Завдяки новим протоколам та процедурам безпеки наша аудиторія може продовжувати насолоджуватися неперевершеним досвідом роботи з нашими колекційними галереями та виставками і, сподіваємось, знайти тут розраду та натхнення».

План відновлення роботи MoMA включатиме нові заходи безпеки для стримування передачі коронавірусу, зокрема зменшення пропускної спроможності та вхідні квитки за часом, які відвідувачі мають заздалегідь забронювати на веб-сайті музею. Квитки будуть доступні в 30-хвилинних слотах з 21 серпня, і їх випускатимуть за тиждень наперед, з тижневими інтервалами, кожної п’ятниці о 10.00 ранку. Заклад також потребуватиме покриттів для обличчя та соціальних дистанцій, проводити безконтактну температуру перевірки та розташування оргскла у бар’єрах у стратегічних районах музею.

Повідомлення MoMA відбулося після того, як губернатор Нью-Йорка Ендрю М. Куомо дозволив музеям та культурним установам відкрити роботу з понеділка, 24 серпня, як частину поетапного плану державного відновлення. Музей мистецтв Метрополітен планує знову відчинитися для відвідувачів 29 серпня, а дні попереднього перегляду для членів музею — 27 і 28 серпня (Метро, тим часом планується відкрити 12 вересня).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати