Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Оскар» і... смаколики

9 лютого в Лос-Анджелесі відбудеться 92-га церемонія вручення престижної кінопремії
07 лютого, 12:28
ФОТО REUTERS

До цієї події готуються всі! Сама церемонія «Оскар-2020» відбудеться в Dolby Theatre у Голлівуді. Премія Американської кіноакадемії по праву вважається найпрестижнішою нагородою у світовому кінематографі...

У кондитерів теж гаряча пора. На фото — шоколадні цукерки у формі «Оскара» розфарбовують під час цьогорічного прес-показу балу губернаторів Академії в Лос-Анджелесі. Гостям готують сюрпризи, а переможці традиційно отримують подарунковий набір вартістю у 215 тисяч доларів, який буде наданий компанією Distinctive Assets.

Нагадаємо, цьогоріч Американська кіноакадемія роздасть свої нагороди у 24 категоріях. Найбільше номінацій — 11 — у фільму Тодда Філліпса «Джокер». По 10 номінацій у трьох картин: «Ірландець» Мартіна Скорсезе, «Одного разу в... Голлівуді» Квентіна Тарантіно та «1917» Сема Мендеса. По шість номінацій у чотирьох фільмів. Це «Маленькі жінки», «Паразити», «Шлюбна історія» і «Кролик Джоджо». Чотири номінації в скарбничці драми «Аутсайдери» (оригінальна назва «Форд проти Феррарі»). По три номінації — «Два Папи», «Секс-бомба» і «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», і по дві номінації у п’яти картин: «Джуді», «Історія іграшок 4», «Біль і слава», «Гаррієт» і «Медова земля».

До речі, за прогнозами букмекерських контор на «Оскар-2020» — головний фаворит військова драма Сема Мендеса «1917». Так чи ні — можна дізнатися, якщо подивитися трансляцію 92-ї церемонії. Право на показ головного кіношоу року в нашій країні отримав телеканал «Україна». Початок трансляції заявлено на 01.30 за київським часом 10 лютого.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати