Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«О.С.П.-студія» зайнялася пародіями

26 березня, 00:00

З упевненістю можна сказати, що однією з улюблених народом передач останнім часом стала «О.С.П.-студія». Її учасники постійно збирають мільйони глядачів біля екранів телевізорів, у театрах і концертних залах, де проходять усні випуски цієї веселої програми.

Напередодні свята сміху, 1 квітня, «О.С.П.-студія» вирішила порадувати своїх шанувальників народженням нового жанру, який вирішено було визначити як музичні пародії на самих себе. Справа в тому, що за понад два роки існування передачі в репертуарі веселих артистів накопичилося понад 100 музичних пародій на різних виконавців. Водночас із цим серед артистів, яких пародіюють, утворилося коло шанувальників передачі, які відгукнулися на пропозицію «О.С.П.-студії» виконати пародії на самих себе.

Результатом стало народження концертної програми «О.С.Пісня-99», яку буде показано в ДЦКЗ «Росія» в Москві 29 і 30 березня (телеверсія запланована на каналі «ТБ-6» 1 квітня о 20.30). Самі учасники «О.С.П.-студії» в цьому концерті пародіюватимуть відомі телепередачі, а в гості до них завітають групи «На-На» й «Отпетые мошенники», «Дюна» й «Балаган Лимитед», Ірина Отієва та Крістіна Орбакайте, Альона Апіна, Валерій Меладзе, Максим Леонідов та інші артисти. Причому кожного з них буде представлено у вигляді учасника однієї з рубрик передачі або пародії на якусь телепередачу. Наприклад, Максим Леонідов буде пацієнтом лікаря Шаца, Валерій Меладзе стане гостем справжнього чоловічого ток-шоу Тетяни Лазаревої. Ірина Отієва розповість про своє ставлення до футболу, а Віктор Рибін буде гостем передачі «Про че-то» та її ведучої Олени Чунга-Чанги. Гостями «Кабачка О.С.П.-стільці» стануть Борис Моїсеєв і Микола Трубач зі своїм хітом «Деловая Москва». А Крістіна Орбакайте з’явиться в ролі нареченої синочка з сім’ї Звєздунових і її всіляко випробовуватимуть Мама, Тато і Бабуся.

Головними дійовими особами пародії на передачу «Пісня року» стануть групи «На-на» і «Балаган Лимитед», а на «О.С.П.-вогник» зазирнуть штатні хлібороби з «А-студио»... Крім того, й самі «О.С.П-ешники» заспівають найулюбленіші й найновіші пародії на зірок нашої естради. Загалом, усе буде як завжди: тихо, мирно й смішно.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати