Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Підтримка – найголовніше

Як принц Чарльз допомагає підданим залишатися у доброму гуморі під час карантину
09 квітня, 19:24

Поки країни у всьому світі продовжують боротьбу проти пандемії коронавірусу, британський принц Чарльз виступив із промовою про власну боротьбу з підступним захворюванням.

Чарльз, якого знають як герцога Ротсейського, (на фото) знаходиться в Шотландії, коли надсилає відеозвіт гостям на відкритті лікарні швидкої допомоги Найтінгейл у Лондоні, з його будинку в місті Бірхалл. У відео, розміщеному на Instagram-акаунті Кларенс Хауса, офіційної резиденції принца Уельського та герцогині Корнуольської, Чарльз розповів про те, як він зараз опинився «з іншого боку хвороби», та як він, очевидно, встиг одужати від інфекції.

Принц також високо оцінив зусилля волонтерів та медичного персоналу, які «героїчно борються за збереження життя в центрах інтенсивної терапії» та стримування поширення вірусу.

«Наші думки та молитви дуже схожі на тих чудових людей, чиї надзвичайні навички та висловлювання, самовіддана відданість обов’язку та турбота про своїх пацієнтів роблять нас такими гордими», — додав він.

Немало підписників  Чарльза у соціальних мережах, схоже, оцінили промову принца. «Відмінне повідомлення! Радий, що ви почуваєте себе краще», пишуть користувачі.

«Браво!!!! Найкращі побажання вам, сер! Мої молитви до вас за швидке одужання. І молитви, щоб ваша прекрасна дружина залишалася в безпеці від хвороб», — зауважила жінка у коментарях. Фото Рейтер.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати