Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Queen у Кореї

Учасники легендарного гурту здійснили музичний тур, присвячений Фреді Меркюрі
17 січня, 13:04
ФОТО РЕЙТЕР

Великий успіх у світі фільму «Богемська рапсодія» про знаменитого соліста гурту Queen Фредді Меркюрі, довів, що любов громадськості до цієї постаті залишається сильною. Зокрема, учасники гурту Брайан Мей та Роджер Тейлор, об’єднавшись зі співаком Адамом Ламбертом на головному вокалі, здійснили великий тур, присвячений фільму. Нині музиканти рок-гурту приїхали у Південну Корею, де дали пресконференцію перед початком концертів.

Нагадаємо, стрічка «Богемська рапсодія» очолила рейтинг у кінотеатрах більш ніж у 35 країнах світу! Картина здобула чотири нагороди «Оскар», включно в номінації, «найкраща чоловіча роль» (актор Рами Малек ), а також приз на «Золотому глобусі» в Лос-Анджелесі.

Ця стрічка привернула увагу 9,94 мільйонів глядачів у Кореї, ставши найпопулярнішим музичним фільмом. Зараз він є шостою найпопулярнішою зарубіжною картиною в історії Південної Кореї і створив нову культуру глядачів, які навіть співають у кінотеатрах. Нині на прохання громадськості деякі з кінотеатрів відкривають покази під гаслом «Співаємо разом». Саме з цієї причини завершення гранд-туру британського рок-гурту відбудеться в Кореї.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати