Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Шанс на «квантовий стрибок»

«День» оголошує набір у XVI Літню школу журналістики
25 травня, 12:24

За неповний місяць поспілкуватися з послами провідних країн, членами уряду і парламенту, визнаними авторитетами в теле-, радіо- і фотожурналістиці, міжнародних відносинах, бізнесі, сферах безпеки та оборони, відомими письменниками та акторами? Крім інтерв’ю зі згаданими постатями, створити до десятка власних текстів та отримувати щоденні майстер-класи від досвідченого наставника-редактора? Відвідати і написати не лише про цікаві та мальовничі, а й глибоко знакові для розуміння української історії місця? Та ще й отримати за написане гонорари? Гадаєте, це мрія? Ні, все це щорічна реальність учасників Літньої школи журналістики «Дня» — редакційного проекту, що є нашою інвестицією в майбутнє. Цьогоріч ми проведемо школу вже вшістнадцяте, і вже втретє — за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Любі друзі, студенти (і не лише факультетів журналістики), ми даємо вам шанс, за висловом головного редактора Лариси Івшиної, «квантового стрибка» в сенсі не тільки набуття навичок практичної журналістики, а й розширення світоглядних та ціннісних горизонтів. Водночас прагнемо взаємодіяти з людьми, готовими до партнерства і такими, що не потребують розлогої лекції про те, чим є «День» та які проекти він розвинув за свою вже майже 22-річну історію. Тому обов’язковими умовами участі в Школі є передплата газети «День» та придбання (і прочитання!) книг Бібліотеки нашої газети. Ми не беремо фінансових внесків за участь у Літній школі журналістики, пропонуємо комфортні умови навчання і сприяємо у вирішенні побутових, зокрема житлових, питань. Проте відбір — конкурсний, і кількість учасників — обмежена. Тому, будь ласка, уважно і вдумливо заповнюйте анкети.

Умови відбору до Літньої школи журналістики «Дня»:

заповніть анкету учасника на сайті «Дня»;

►  запишіть відеорезюме (хронометраж до 1 хв.);

►  ознайомтеся з Деревом пізнання газети «День» (для перегляду в браузері має бути увімкнутий дозвіл відтворення Flash) і напишіть есе на тему: «День» як якісна альтернатива. Що це?».

До заявки обов’язково потрібно додати:

► скановану копію квитанції про передплату друкованої версії «Дня» або електронне повідомлення про передплату pdf-версії газети (її можна оформити за посиланням);

►  чек, що підтверджує придбання однієї з серій книг Бібліотеки «Дня» (рекомендуємо подарувати її рідній школі).

Літня школа журналістики «Дня» триватиме з 2 по 26 липня.

Заявки на участь можна подавати до 25 червня (включно).

З питань передплати і придбання книг Бібліотеки телефонуйте: (044) 303-96-23, пишіть на адресу: [email protected], звертайтеся до інтернет-магазину на сайті «Дня» або приходьте безпосередньо в редакцію: м. Київ, проспект Перемоги, 121Д, каб. 4.5 (відділ реалізації).

Якщо у вас виникнуть питання щодо заповнення анкети (або будь-які інші), звертайтеся до куратора Літньої школи, редактора відділу кореспондентської мережі Ольги Харченко.

 Контакти:

[email protected],

тел. (044) 303 96 27,

         (097) 76 49 221,

Facebook-сторінка https://www.facebook.com/sashaolj

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати