Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Стальний кулак» Кличко проти «Д-поїзда» Джефферсона

23 березня, 00:00

Черговою подією в спортивному блоці «1+1» стане пряма трансляція бою за звання чемпіона світу з боксу у важкій вазі за версією WBO між Володимиром Кличком, на прізвисько «Стальний кулак», і Дерріком Джефферсоном.

Нині володарем цього почесного титулу є Володимир Кличко. 33-річний боксер Деррік Джефферсон, із бойовою кличкою D-Train (це можна перекласти як «Д-поїзд»), із великими надіями їде в Мюнхен на зустріч із Володимиром. «Я провів найкращий тренувальний сезон за все своє життя. Я досить добре відновився після травми щиколотки, одержаної під час поєдинку з Маркусом Джонсом. Із Німеччини я маю намір привезти новий «Мерс» разом із поясом WBO», — заявив Деррік.

У Кличка не буде істотного бонусу (переваги) в рості. Деррік нижчий на 2,5 сантиметра, і для Володимира це можливість уперше грамотно продемонструвати не тільки перевагу в зрості, але й блискучу боксерську майстерність. Сповнений ентузіазму Джефферсон, який має 24 перемоги, 2 поразки та 1 нічию, зовсім не турбується із приводу того, що Кличко боксуватиме в Німеччині і, відповідно, буде фаворитом. Деррік цілком упевнений у своїх атлетичних здібностях, вважає себе одним із найнебезпечніших суперважкоатлетів і обіцяє, що бій буде дуже жорстким. Перемога над Володимиром зробить його одним із лідерів серед суперважкоатлетів.

Кличко не робить певних висновків із приводу майбутнього бою. Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO збирається відстояти свій титул чемпіона, а також виправдати надії своїх уболівальників у багатьох країнах світу.

24 березня в ефірі «1+1» о 22.45 — пряма трансляція поєдинку.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати