Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ТЕЛЕЕКСПРЕС

18 вересня, 00:00
Гра або життя

Сергій Бодров-молодший розпочав роботу над новою телепрограмою «Гра в життя». За його словами, в цій грі призом має бути не кавомолка, не машина і навіть не квартира у Москві, а щось більш цінне. Приміром, прийом на роботу з окладом у $4000 або пільговий кредит для початку своєї справи.

Сюжети «Гри в життя» тільки проробляються. Судячи з попередніх начерків, вони мають бути дуже складними для учасників. Творці програми розглядають такі варіанти, які б відбувалися з гравцями в реальному житті, а зйомки б велися прихованою камерою. Подібну гру вперше було вигадано і описано американським фантастом Робертом Шеклі. Як випробування можуть бути запропоновані найнеймовірніші завдання, наприклад — винести з музею картину або потрапити без запрошення на престижний концерт або вечір. Так чи інакше, більшість завдань буде пов’язана з подоланням якихось громадських заборон. У кожного гравця мають бути «янголи-охоронці», тобто помічники, яких він повинен знайти у натовпі. На думку авторів, сенс «Гри в життя» — «створити цілу армію людей, готових взяти долю в свої руки». Ось тільки поки невідомо, заради чого...

Сергій БУГАЄНКО, Москва, спеціально для «Дня»

Ранок мудріший за вечір

Минулого тижня в ранковому мовленні телеканалу «Інтер» відбулися деякі зміни.

Ранковий блок із 7.00 до 13.00, окрім двогодинного «Утречка», включає в себе показ такого серіалу, як «Джен Ейр» (із 22 вересня), телевізійний цикл, за творами братів Вайнерів, серіал «Поховані секрети», який уподобали глядачі. Окрім того, до ранкового блоку увійдуть цікаві авторські програми російського ТБ: «Срібна куля» Вульфа, «Щоб пам’ятали» Філатова, «Жіночі історії» Пушкіної. За повідомленням служби громадських зв’язків каналу, соціологічні дослідження свідчать, що значний відсоток населення на сьогодні перебуває біля телевізорів у першій половині дня. Тому програми «Інтеру» будуть нині формуватися за принципом єдиного показу. Тобто ранковий ефір на «Інтері» не буде тепер дзеркальним відображенням учорашнього вечора.

№178 18.09.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати