Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ТЕЛЕЕКСПРЕС

21 серпня, 00:00
«Інтер» готується до початку сезону

До вересня телеканал «Інтер» готує сюрприз для своїх глядачів у вигляді нової ранкової інформаційно-розважальної програми. Подробиці проекту поки що не розголошуються. Достеменно відомо лише те, що в програмі поряд із відомими та «розкрученими» ведучими з’являться й нові особи. А готується вона інформаційною службою телеканалу.

Крім того, ходять чутки про майбутні зміни в графічному оформленні каналу. Причому йдеться про принципово нові стилістичні рішення. Власне, «Інтер» може собі це дозволити, володіючи поряд зі стандартним набором високоякісної телевізійної техніки ще й обладнанням із модною нині назвою «Віртуальна студія».

З осені буде виходити в абсолютно оновленому варіанті й «Джентльмен-шоу». Пов’язане це передусім із поверненням з Ізраїлю знаменитого «відповідального за красу» Яна Левензона. Кажуть, він повернувся не сам, а зі свіжими ідеями.

Ольга ТКАЧ

З телеведучого в шоумени

Відомий телеведучий Георгій Гонгадзе на День незалежності дебютує в ролі шоумена, його запросили вести концерт на майдані Незалежності. Зараз Георгій зайнятий відповідальною справою — вивченням сценарію і написанням концертних реприз. Мабуть, уперше Георгію доведеться жодного слова не казати про звичні йому політичні речі. Ось тут і можуть виникнути найбільші ускладнення: ну як тут утриматися від політики, якщо в ложі для гостей сидітимуть ці самі політики, та до того ж — найвищого рангу. Утім, Георгій обіцяє цього дня говорити тільки про чисте мистецтво, а мистецтво політики почекає.

Андрій ДАНИЛОВ
 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати