Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ТЕЛЕЕКСПРЕС

07 серпня, 00:00
«Віртуальна студія»: випробний термін

Намагаючись бути на передньому краї в освоєнні нових технологій, «Інтер» недавно придбав «Віртуальну студію». А вже в серпні планує ознайомити своїх глядачів з її достоїнствами. Головне з яких — швидка зміна декорацій в одній і тій же програмі. При цьому комп’ютерний дизайн нічим не поступається інтер’єрам з натуральних матеріалів. Ця технологія нова не тільки для України. У всьому світі вона ще проходить свій «випробний термін».
Людмила ЗЕЛІНСЬКА

Нове — не тільки добре забуте старе

На «Студії «1+1» з огляду на арифметичну концепцію каналу додавання йдуть повним ходом. Так, на початку цього тижня в ефір вийшов ще один — денний — випуск «ТСН». І, природно, новиною тижня стала поява в кадрі нової ведучої — Людмили Добровольської.

Не всі влітку їдуть на південь. Деякі перебираються і в північні краї. Людмила Добровольська, донедавна жителька Одеси, так і зробила. Будучи популярною в «місті сміху» серйозною новостійною журналісткою муніципального одеського телеканалу «АРТ», співпрацю з «1+1» Людмила розпочала ще в середині травня цього року.

Загалом новий випуск «ТСН» в 16.00 планується як оперативне зведення подій, що дозрівають до кінця дня. Навіть якщо новина «не закінчилася», процес її розвитку «ТСН» показує в «робочому» варіанті. Гранично коротка, тезисна інформація дає зрозуміти глядачеві, з чим його зіштовхує сьогоднішній день.
Маргарита ВОЛКОВА

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати