Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Дубаї працює незвичне кафе

У ньому з клієнтами працюють виключно роботи
12 лютого, 12:47

Клієнти можуть робити замовлення за допомогою роботів німецького виробництва, які готують напої і доставляють їх прямо на столи, ідеться в повідомленні Reuters.

RoboCafe, яке було створено за підтримки урядової ініціативи, існує вже більше двох років, але його запуск було відкладено з березня 2020 року через пандемію. Заклад нарешті відчинився у червні минулого року, коли коронавірусні обмеження в Об’єднаних Арабських Еміратах були послаблені.

До людей у закладі звертаються лише тоді, коли виникають збої або для дезінфекції поверхонь. «Клієнт робить замовлення з екрану, далі все залежить від штучного інтелекту, він готує замовлення за столом і розміщує на невеликому сервісному боті, а сервісний бот доставляє його клієнту»,  — сказав виконавчий директор кафе Рашид Есса Лута. Напої готують роботи німецького виробництва, тоді як повністю автономні боти для доставки розроблені та виготовляються в ОАЕ.

На фото: клієнт бере свій напій, який був приготований роботом у кафе в Дубаї, Об’єднані Арабські Емірати 7 лютого 2021 року.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати