Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українське ТБ між солодкуватістю та "європодібністю"

20 червня, 00:00

Телеглядачі про найкращі (1) та найгірші (2) програми, показані з 12 по 18 червня, а також про найулюбленішого телеведучого (3).

Людмила Паращенко, директор Київського ліцею бізнесу

1. "П'ятий кут" із Михайлом Сиротою, котрому вдалося загнати в кут В'ячеслава Піховшека своєю логікою, переконаністю, аргументами. Гість вигідно відрізнявся від господаря, котрому ще далеко до досконалості в дискусійному поєдинку.

"35 хвилин джазу" Леоніда Гольдштейна ("ТЕТ").

Можна поздоровити "Територію-А" з удалою акцією на Печерську. Шоу було надзвичайним. І хто особисто не зміг взяти в ньому участі, відчув атмосферу свята завдяки телерепортажу ("ТV-Табачук").

Цього разу виявилася напрочуд душевною передача "Проти ночі" Ольги Герасимюк.

2. Не сподобалася, на жаль, одна з моїх найулюбленіших передач, "КВК" ("Інтер"). І не тільки тому, що команда з України - Харківська академія внутрішніх справ - програла. Усі учасники грішили плоским гумором, бородатими анекдотами та відсутністю імпровізації. Тим, без чого справжній КВК неможливий.

3. -

Михайло Корнійчук, аналітичний центр "Російської громади"

1. Новини по каналам NBC та CNN, Evronews. Мінімум коментарів або взагалі без них. Один відеоряд - прекрасно! Так набридло, коли різні "об'єктивні" ведучі нав'язують тобі свою чи чиюсь точку зору...

2. "Акценти" Валерія Лапікури (УТ-1). Еталон пихатості та хамства... Ліпшого способу відвернути телеглядача від УТ-1, ніж "Акценти" - немає.

"Роксолана" (УТ-1) - це "пупорізка" нашої незалежності.

3. Серед українських телеведучих улюблених немає. Усі ці "європодібні хлопчики" типу О. Ткаченка, М. Канішевського, М. Вересня - це метелики-одноденки. Ще дивуватимемося, як це ми їх з розкритими ротами слухали.

А. Мазур, К. Жура - інший тип телеведучих, стурбованих "патріотизмом" та... солодкуватістю до огиди.

Галина Олександрівна Логвинова, директор шоу-центру "L-models"

1. "Зірки світового кіно. Канни-97" ("Інтер")

2. -

3. Дмитро Крилов, "Непутевые заметки" (ГРТ). Він не тільки автор, ведучий, але й персонаж, герой своїх репортажів. Складається враження, що подорожуєш разом із ним.

Валерій Зайцев, "День"

1. "Шоу довгоносиків" ("1+1"). Ця передача найінтелектуальніша на українському ТБ. Робити таку програму - смішну без усілякої пихатості, та ще й без "політики" - можуть тільки дуже розумні та тонкі професіонали.

З політичних програм можна дивитися "Вікна" та "Післямову", хоча за рівнем професіоналізму їхні творці все ще поступаються Сергієві Доренку та Євгенові Кисельову.

2. Випуски новин та розважально-ігрові передачі вітчизняного виробництва. Кажучи словами тих же довгоносиків - "дуже сумне видовище".

3. Ведучий аналітичної програми "Час" Сергій Доренко (ГРТ). Відверта упередженість пана Доренка залишається за дужками завдяки високому професіоналізмові. Ображаюча інколи іронія подається в дуже спокійній, майже флегматичній упаковці. І взагалі, цікаво спостерігати за роботою дуже російського оглядача українського походження. Відчуваю гордість за земляка.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати