Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Жива»: на екранах

На ТБ про нову українську історичну драму розповість режисер Тарас Химич
18 листопада, 12:51
ФОТО НАДАНЕ АВТОРОМ

Вночі з 20 на 21 листопада о 01.40 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові з режисером Тарасом Химичем ітиметься про його ігровий повнометражний дебют — історичну драму «Жива», а також про зняті ним документально-художні стрічки з української історії.

Сюжет «Живої», який ґрунтується на реальній історії, розгортається в Карпатах 1950-х років. Радянська влада, остаточно оговтавшись після Другої світової війни, рішуче викорінює український національний опір. У центрі протистояння опиняється дівчина Анна, наділена віщими надприродними властивостями. Містичний елемент ніби суголосний місцю дії стрічки. Адже Карпати уже звично, зокрема, й у традиціях українського кінематографа, постають територією аномальною, яка полонить перебіг часу та людські долі, нікого просто так не випускаючи зі своїх тенет...

Також глядачі дізнаються про інші прокатні новинки. Зокрема, це спортивна драма українського режисера Олексія Шапарєва «Правило бою», психологічний трилер знаменитих бельгійських постановників — братів Дарденів — «Невідома», британська кримінальна комедія «Війна проти всіх» (режисер Джон Макдона) та американський фентезійний блокбастер «Інший світ. Кровна помста» (режисер Анна Ферстер).

Крім того, в найближчому випуску «Арґументу-Кіно» можна буде побачити телеесеї про французького актора Венсана Касселя, а також про фільм Сергія Параджанова «Українська рапсодія» (1961) та фільм Джеймса Вейла «Франкенштейн» (1931).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати