Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Результати Попередніх ТОРГІВ:

05 лютого, 00:00

Лот №1 (83 у.о.) — про те, як Інститутом політики був зроблений, виходячи з особистостей Масола, Фокіна, Кучми, Звягільського, Марчука, Лазаренка і Пустовойтенка, портрет СЕРЕДНЬОСТАТИСТИЧНОГО прем’єра, — куплений драматургом Є.Шварцем. Мабуть, йому єдиному вдалося створити в п’єсі «Звичайнісіньке диво» образ СЕРЕДНЬОСТАТИСТИЧНОГО короля. Він коли як — коли допомагав всім, коли підсипав отрути у вино своїм підданим. Загалом, поводився як більшість земних правителів. Якщо хтось заперечить: «Як же можна провести аналогії між результатом роботи Інституту політики і творчістю Євгена Левовича? Адже його персонаж був казковим». Відповімо, що він не КАЗКОВІШИЙ, ніж прем’єр, створений уявою політологів.

Лот №2 (79 у.о.) — про те, як різнобічно обдарованому хлопчикові батьки за успіхи подарували комп’ютер, а хлопчик через Інтернет прочитав, як робити бомбу, зробив-таки і, залишивши вдома на батареї, спричинив невеликий вибух, — придбаний Дж. Дареллом. «Пам’ятається, я також, — сказав Джеральд Хвостіву, — з дитинства виявляв велику схильність до натуралістичних знань. Вивчаючи скорпіончиків, випадково їх відпустив погуляти на столі, де обідала сім’я. Враження це на рідних справило не менш сильне, ніж на батьків «вибухонебезпечного» київського ерудита інтер’єр з розпанаханою батареєю. Однак я все-таки виріс відомим фахівцем і досить пристойною людиною. Дамо йому шанс виправитися і довести справу до пуття».

Лот №3 (65 у.о.) — про те, як одинадцятикласник однієї з київських шкіл закохався в свою учительку і згодом одружився з нею, — куплений Остапом Бендером. «Щоб отримати безперешкодний доступ до стільця, — сказав він, — я вимушений був одружитися з мадам Грицацуєвою, також старшою за мене на чималу кількість років. Цей пацан, можливо, не міг скласти екзамени, і пішов на подібний крок». Остап Ібрагимович не враховує кохання. Його можна зрозуміти. Єдине, з чим у великого комбінатора комбінації не вийшло, — це саме з коханням. Зося Синицька віддала перевагу іншому.

Лот №4 (15 у.о.) — про те, як під час навчальних стрільб у Німеччині порох для гармат змішували з «поп-корном», — придбаний представниками руху хіппі шістдесятих. Свого часу дуже символічним жестом стало, коли поліцейському в дуло зброї один з учасників демонстрації хіппі вставив квітку і... пролунав постріл. Непогано було б, щоб у таких випадках із зброї вилітали кукурудзяні пластівці.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати