Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Андрій Шевченко, брати Клички та Андрій Данилко зіграють в одному матчі

05 червня, 00:00
ФОТО БОРИСА КОРПУСЕНКА / «День»

4 вересня цього року в Києві на стадіоні «Динамо», за ініціативи Андрія Шевченка та керівництва компанії «Оболонь», відбудеться благодійний футбольний матч за участю вітчизняних «зірок» спорту і естради під девізом «Подаруйте своє серце дітям». За попередніми даними, до складу команд-учасників увійдуть: Олег Блохін, Ігор Бєланов, Віталій та Володимир Клички, Андрій Медведєв, Сергій Бубка, Святослав Вакарчук, Андрій Данилко, Паоло Мальдіні, Леонардо, Алессандро Костакурта, та зірки італійської естради Ерос Рамазотті, Джанні Моранді, та інші.

Мета цієї акції — популяризація здорового способу життя, позитивних цінностей і традицій благодійності серед українців, а кошти, зібрані під час цієї акції, направити Благодійному фонду «Україна 3000» на реалізацію проекту «Лікарня майбутнього», а також — на благодійні проекти Фонду Андрія Шевченка.

«Подібні матчі дуже популярні в Європі і я вже багато років мріяв провести подібну акцію в Києві, — розповів Андрій Шевченко, капітан національної збірної команди України з футболу. — Наше партнерство з компанією «Оболонь» вийшло на новий рівень завдяки спільним пріоритетам та цінностям. Завдяки підтримці «Оболоні» та згоді моїх друзів зі світу спорту і шоу-бізнесу в Україні та Європі, сьогодні ми можемо оголосити, що цей матч відбудеться вже у вересні, а зібрані кошти будуть направлені на будівництво сучасної та вкрай необхідної лікарні для хворих дітей. Для мене головне, аби в цій важливій справі я відшукав однодумців. Діти — це наше з вами майбутнє і забезпечити їхнє щасливе й здорове дитинство — головне завдання, яке ми маємо разом вирішувати вже сьогодні».

Протягом останніх років діяльність зірки світового футболу Андрія Шевченка проходить під егідою створеного ним Благодійного Фонду. Його перша акція відбулася 31 травня 2005 року в Мілані, коли на стадіоні «Сан-Сіро» в присутності 40 тисяч глядачів пройшов благодійний «Матч серця», у якому «Золота команда» протистояла італійській збірній естрадних співаків.

«Ми співпрацюємо з Андрієм в рамках рекламного контракту в Україні вже другий рік поспіль, — розповів президент компанії «Оболонь» Олександр Слободян, — «Оболонь» взяла на себе витрати з організації цього матчу, кошти від якого підуть на допомогу хворим дітям. В минулому році, в рамках благодійного марафону, організованого фондом «Україна 3000», компанія вже зробила свій внесок у будівництво «Лікарні майбутнього». Сьогодні ми продовжуємо багаторічну традицію спортивного спонсорства і меценатства, адже цей вектор є одним із пріоритетів нашої соціально відповідальної діяльності. Саме завдяки Андрію та його друзям, яких він запросив для участі в цьому проекті, разом ми зможемо зібрати набагато більше коштів для дітей, які потребують нашої допомоги. Поєднавши наші зусилля ми робимо спільний внесок у здорове й щасливе майбутнє наших дітей». Агенція соціальних проектів ГОА.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати