Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ЩОДЕННИК

12 березня, 00:00
12 березня

Будь-яка людська оселя починається з вітальні. Важливою частиною оселі є й спальня. Але все ж таки ми не помилимось, якщо скажемо: будь-яка сім’я починається з кухні. Цей куточок нашого життя — це та територія, де найчастіше володарює хазяйка дому. Адже заради об’єктивності маємо визнати, що для переважної більшості чоловіків — це той острівець, де треба хіба що раз у півроку поміняти гумову прокладку в крані з холодною або гарячою водою, раз на рік відремонтувати ніжку табуретки чи стола, а решта часу — це невеличка (від 6 до 12 кв. м у пересічного киянина, тобто дружини) кімнатка, де без гіда кожен чоловік відчуває себе, як у африканських джунглях, адже хто його знає, де що там поставлено, насипано, закручено, запаковано, а то й приховано економною господаркою.

А все ж таки тричі на день якась незборима сила тягне й чоловіка на кухню. Та воно й зрозуміло, адже саме з кухні поширюються по всій квартирі аромати приготованого дружиною сніданку, обіду та вечері. А «голос шлунка» у сильної статі переважає ледве чи не усі iншi «голоси». Отож і доводиться дружині, мабуть, третину своо життя проводити біля «домашнього мартена».

І кожна з нас чекає того єдиного дня в році, коли на початку березня представники сильної статі, заплющівши очі, як у морську безодню, кидаються у «кухонні хвилі».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати