Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ЩОДЕННИК

05 вересня, 00:00
5 вересня

Чи не багато «жовтизни» у нашому житті?..

Що їдять наші зірки і з ким сплять, чим мажуться і яким напоям надають перевагу, де вигулюють своїх собачок і в які ганчірки одягаються, де відпочивають і чи не думають змінити орієнтацію... Дуже цінна і важлива інформація для вітчизняного читача. Усе починалося з перебудовної гласності, коли ми, ковтнувши повітря свободи, п’яніли від газетних публікацій. Читали запоєм не тільки про злочини сталінізму, гріхи застою, недосконалість радянської системи. На нас накочувалися статті про найдивніше, яке, виявляється, зовсім поряд, але було заборонене й існувало лише у вигляді безсмертних чуток. І ось цілком відкрито читали, перечитували, ділилися враженнями. Нам було мало «жовтизни», ми хотіли ще... Про НЛО та інопланетян, полтергейст і зомбі, величезних пацюків у московському метро і живого Гiтлера... І нам давали ще. Ми звикли вірити надрукованому. Про здоровий скептицизм думати якось не хотілося.

А тут ще у продажу з’явилися газети і журнали з оголеними дівчатами, анекдотами, гороскопами, порадами астрологів і цілителів.

Згодом інтерес до смаженого пішов на спад, але «жовтизни» не поменшало, та й якістю вона часто не поступається серйозним газетам і журналам. Годують сьогоднішнього читача вже не стільки гуманоїдами та барабашками, скільки життям так званої богеми.

Перегортаєш «свіжак» і — «Життя вдалося», «Приголомшуючі скандали», «Голубі розбірки» і т.п.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати