Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Триріччя British airways в Україні

11 червня, 00:00

British airways — одна з найдавніших авіакомпаній світу, заснована ще 1919 року. Будучи членом альянсу One world, до якого входять найбільші світові авіакомпанії з інших країн, вона забезпечує можливість доставки пасажирів практично в будь-яку точку земної кулі. Українське представництво активно співпрацює з провідною вітчизняною авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України». На прес-конференції була представлена нова програма авіакомпанії «Українські ініціативи», приурочена до річниці. Всупереч відомому стереотипові про зарозумілість, снобізм англійців, попри те, що англійська мова найбільш знайома з іноземних мов українцям, British airways зробила доброзичливий крок назустріч українським пасажирам — забезпечення інформаційним сервісом українською мовою: розклад авіарейсів, сайт у Інтернеті, інформація на борту літаків, організація українських (російських) відділів наземних служб British airways в лондонському аеропорту Гетвік. Причому, на вартості авіаквитків це ніяк не позначиться. Необхідність у такій програмі генеральний директор Представництва British airways Деніел Буркард пояснив значним збільшенням пасажирів — громадян України: «Ми хочемо розмовляти мовою своїх клієнтів». Це перша програма такого роду, яка реалізовується іноземною авіакомпанією.

А 19 червня в рамках святкування трирічного ювілею буде проведена акція «Ювілейний сюрприз»: тільки в цей день будуть продаватися квитки до Лондона, Нью-Йорку, Буенос-Айресу за низькими призовими цінами.

Деніел Буркард згадав про труднощі ділового співробітництва — напередодні, наприклад, без будь-якого попередження з боку АТС були змінені номери телефонів авіакомпанії. Можете уявити, сказав він, скільки довелося зробити додаткової непродуктивної роботи — телефонувати клієнтам, плюс ще підготовка до прес-конференції.

На запитання кореспондента «Дня» — хто в основному є пасажирами авіакомпанії, пан Буркард відповів, що це, звичайно, ділові люди, туристи, однак, на чому наголосив особливо, багато молоді, котра вчиться. Очевидно, зазначив він, студенти добре працюють у вільний від навчання час, якщо можуть дозволити собі такі поїздки. Або мають заможних батьків, додамо від себе. Бо при тому рівні безробіття (особливо серед молоді), який нині спостерігається в Україні, дуже важко, маючи навіть величезне бажання, знайти таку роботу, яка б давала можливість окрім хліба з маслом заробити ще й на поїздку-другу за кордон на вихідні дні.

Святкування трирічного ювілею продовжилося в суботу на природі в музеї просто неба села Пирогова. Приємній суботній тусовці було надано благородного змiсту розіграшем благодійницької лотереї, кошти від якої призначалися для побудови басейну в дитячому садку «Надія» для дітей, котрі страждають на дитячий церебральний параліч. Ініціатором цієї акції виявився сам пан Деніел Буркард, який зі своєю дружиною Сандрою активно займається облаштуванням безпритульних українських дітей.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати