Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україно, я люблю тебе!

Час, людина, країна — на фотовиставці «День-2010»
01 жовтня, 00:00
«НА НАТУРІ» (ТУРИСТ ФОТОГРАФУЄ ДЕРЕВО ПІД СВОЇМ КУТОМ ЗОРУ. КОКТЕБЕЛЬ. ЗАПОВІДНИК КАРАДАГ) / ФОТО ГАННИ РУДЕНКО

У вересні 1996 року вийшов перший номер газети «День». І ось уже 12 із 14 років ми відзначаємо цю подію традиційно — відкриттям фотовиставки, на якій представлено найкращі роботи учасників фотоконкурсу, що триває цілий рік. Навряд чи нам вдавалося б демонструвати таку стабільність (про яку всі так багато сьогодні говорять і до якої прагнуть), коли б не ваша підтримка. Вас — наших читачів, які потребують «Дня» й самі активно беруть участь у його створенні. Вас — наших авторів, приголомшливих і неповторних, давніх і нових, але завжди — постійних. Вас — вірних друзів і партнерів. І, звісно, учасників фотоконкурсу, яких із року в рік стає дедалі більше. Цього разу кількість робіт рекордна — майже 2000. Учасників — 230. Журі, обмежене виставковими площами, обрало близько 300. Усе це можна побачити в Українському домі протягом десяти днів. Більше того — проголосувати й вибрати свою роботу, яка вам подобається, її автор, теж за традицією, не залишиться без заохочення. Але справжній зорепад, звісно, станеться сьогодні, коли партнери «Дня» вручать призи своїм фаворитам. Під час церемонії буде оголошено й володаря «Золотого Дня-2010» — свого роду українського «фотооскара».

Нагадаємо, цю нагороду заснувала головний редактор «Дня» три роки тому. Володарем першого призу став Ігор Добровольський за знімок «Повінь забрала трьох дітей», торік його завоював Євген Машуров із роботою «Весілля на все село». Хто стане переможцем цього разу? Для того, щоб про це дізнатися, можна дивитися пряму трансляцію в інтернеті, яку здійснюватиме група компанії «Адамант».

На відкритті виставки буде представлено нову книжку з «Бібліотеки «Дня» — «Екстракт +200» у двох томах.

І нарешті, останнє. У номері газети, який виходить у день відкриття виставки і який між собою в редакції ми називаємо святковим, публікуємо відповіді наших авторів, героїв наших публікацій, співробітників на одне просте запитання: що для вас «День»? І ширше — чи зуміли ми в миттєвості буднів уловити пульс часу, його виклики й прикмети, роздивитися серед глобальних проблем конкретну людину? Відповіді — у цьому номері та, звісно, на фотовиставці «Дня», у роботах її учасників.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати