Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Злодії добралися до парламенту

09 квітня, 00:00

Символічна НП сталася в нашому законодавчому органі. У четвер вранці акредитована в ВР преса виявила на своєму робочому місці відсутність усіх до єдиного телефонів. Обурення викликав і той факт, що добитися відповіді — в чому причина, чиї це підступи й кому на руку паралізувати роботу журналістів — виявилося неможливим ні від кого, навіть від першого заступника спікера Адама Мартинюка. «Розберемося», — надійшла відповідь.

А все виявилося набагато простіше. Працівники апарату ВР, замучені журналістами, зізналися: «Соромно сказати, але телефони вкрали». Сталося це, як з'ясувалося, напередодні ввечері — за той 20-хвилинний проміжок, коли пішов пост охорони і за телефонами повинен був прийти працівник. Регулярно знімати їх на ніч почали, до речі, після попередньої недавньої крадіжки, про яку преса не дізналася, отримавши пояснення: «Телефони на профілактиці». А різниця полягала тільки в тому, що в перший раз п'ять апаратів від'єднали культурно, а в другий — зрізали проводи.

Що тут скажеш, крім «дожили»? Комуніст Віктор Понеділко іронічно розвів руками: «У державі, в якій розікрали все, залишилося вкрасти телефони, щоб журналісти не могли про це розповісти».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати