Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Дівчата на рівні з юнаками

У Міжнародному центрі миротворчості і безпеки відбувся урочистий ритуал вручення особистої зброї першокурсникам
25 липня, 12:11
ФОТО НАДАНО МО УКРАЇНИ

Цьогорічні першокурсники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного взяли участь в урочистому ритуалі вручення особистої зброї, повідомляє сайт Міноборони.

«Сьогоднішні курсанти — це майбутня еліта Збройних сил України, і ми впевненні в тому, що вони з честю і гідністю будуть нести високе та почесне звання курсанта Національної академії», — наголосив начальник таборного збору підполковник Артем Дзюба. За словами офіцера, цьогорічний набір суттєво відрізняється від минулих, адже нарівні з юнаками фактично на всі спеціальності набрали і дівчат.

На завершення урочистості всі першокурсники вперше пройшли урочистим маршем. Варто зазначити, що впродовж наступних кількох тижнів першокурсники на полігоні отримуватимуть знання та практичні навички з тактики, зв’язку, інженерної й вогневої підготовки та інших дисциплін. Згодом, після проходження первинної військово-професійної підготовки, юнаки та дівчата повернуться до пункту постійної дислокації, де складуть Військову Присягу на вірність Українському народові.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати