Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Крила оборони і перемоги

На Донеччині, яка частково окупована російськими військами та їхніми пособниками, відбулося тренування авіаторів та протиповітряної оборони Об’єднаних сил
22 серпня, 11:08
ФОТО НАДАНО МО УКРАЇНИ

Згідно з планом навчань було передбачено відпрацювання завдань з відбиття удару засобами повітряного нападу противника, а також виконання вправ щодо забезпечення наземної охорони та оборони військових об’єктів, попередження несанкціонованого зльоту-посадки військових літаків. Про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

За результатами тренувань, впевнено можна сказати, що особовий склад діяв впевнено й відповідно до поставлених завдань. У межах польотної зміни було виконано перебазування винищувачів, штурмовиків та бомбардувальників між аеродромами різної дальності.

Упродовж тренувань було відпрацьовано низку навчально-бойових завдань. Зокрема, дії екіпажів та розрахунків протиповітряної оборони під час відбиття умовного нападу противника з повітря, нанесення умовних ударів по визначених наземних цілях. Крім того, було проведено тренування підрозділів охорони та оборони аеродрому в разі несанкціонованих дій льотних екіпажів для початку злету.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати