Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сформувати навички майбутніх офіцерів запасу

У Національному університеті оборони України проведено тактичні навчання з бойовою стрільбою з гаубиць Д-30
07 серпня, 11:57
ФОТО НАДАНО МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ

Завершено тактичні навчання артилерійської батареї з бойовою стрільбою з гаубиць Д-30 із закритої вогневої позиції зі студентами факультету підготовки офіцерів запасу Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу за спеціальністю «Бойове застосування з’єднань, військових частин і підрозділів наземної артилерії», повідомляє прес-служба університету.

Тактичні навчання під час навчального збору є завершальною фазою військової підготовки студентів, яка тривала протягом двох років.

Навчальний збір студентів, який проводиться на базі військового полігона навчального центру університету, надає можливість поглибити теоретичні знання осіб, що навчаються, та сформувати військово-професійні навички майбутніх офіцерів запасу.

За оцінкою наукових та науково-педагогічних працівників університету залучених до тактичних навчань, студенти продемонстрували належний рівень підготовки під час виконання поставлених завдань. На рівні із юнаками себе досить активно проявили й дівчата.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати