Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Тактичній підготовці – особлива увага

На Дніпропетровщині триває бойове злагодження підрозділів окремої механізованої бригади
07 жовтня, 12:50
ФОТО НАДАНЕ ПРЕСС-СЛУЖБОЮ МІНОБОРОНИ

За словами заступника командира бригади, тривалий час особовий склад з’єднання ніс бойову службу на одному з напрямків на передовій. Після доукомплектації підрозділів військовослужбовцями та ремонту техніки, розпочалася активна фаза бойового навчання, повідомляє сайт Міноборони.

«Особлива увага приділяється тактичній, вогневій, інженерній підготовці, тактичній медицині, пересування на полі бою, водіння бойових тощо, — повідомив офіцер. — А з офіцерами та військовослужбовцями управління механізованого з’єднання проводяться роздільні штабні тренування».

Враховуючи досвід бойових дій, на практичних заняттях воїни відпрацьовують навчально-бойові завдання в умовах оборони, наступу, штурмових та рейдових діях, а також при виході з оточення. Також бійці підвищують свою майстерність під час обладнання вогневих позицій, укриття для особового складу тощо.

Слід відзначити, що до заходів бойового вишколу воїнів окремої механізованої бригади залучаються офіцери управління оперативного командування «Схід» та викладачі Військової академії (м. Одеса), навчальних центрів. Досвідчені офіцери допомагають у підготовці спеціалістів механізованих, танкових, артилерійських, протиповітряної оборони, інженерних підрозділів, фахівців зв’язку тощо.

Вінцем бойового злагодження стануть ротні та батальйонні тактичні навчання з бойовою стрільбою.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати