Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«...Уразять усі цілі ворога»

На полігоні в районі проведення операції Об’єднаних сил відбулися змагання на найкращий мінометний розрахунок
05 липня, 11:11
ФОТО НАДАНО МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ

«На полігоні завершили змагання на найкращий мінометний розрахунок Об’єднаних сил. Змагання відбувалися не в простих умовах. Наші воїни вели вогонь при сильному пориві вітру, що ускладнювало точність ураження. В цілому увесь особовий склад показав високу навченість та майстерність. Результати навчань відмінні», — зазначив командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр СИРСЬКИЙ, ідеться на сайті Міноборони.

Генерал-лейтенант Олександр Сирський додав, що наші мінометники точно і надійно уразять всі цілі ворога. «Залучили найкращі розрахунки, які зайняли перше та друге місце в оперативно-тактичних угрупованнях «Північ» та «Схід». Змагання провели в двох номінаціях: спортивна та спеціальна, яка закінчилася безпосередньо виконанням бойової стрільби зі 120-мм міномета «Молот» та 82-мм міномета»Васильок».

«За підсумками змагань відзначили розрахунок 120-мм міномета 30-ту окрему механізовану бригаду імені князя Костянтина Острозького», — зауважив полковник Богдан Станіславович.

«Наше завдання — уразити ціль. Із чим наш розрахунок справився. Ми вважаємо себе найкращими і на справі це довели», — сказав військовослужбовець з позивним «Гал» 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати