Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В наступ

26 вересня, 10:11
ФОТО НАДАНО МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ

На Рівненському загальновійськовому полігоні завершено триденне комплексне бригадне тактичне навчання з бойовою стрільбою окремої гірсько-штурмової, артилерійської бригад, а також льотно-тактичне навчання окремої бригади армійської авіації.

За кульмінацією проведення навчань на полігоні, під час якої військові частини оперативного командування «Захід» розгромили живу силу та військову техніку умовного противника, спостерігали начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних сил України генерал армії України Віктор Муженко, командувач Сухопутних військ генерал-полковник Сергій Попко, військові аташе держав-членів НАТО.

Етапи навчань передбачали перехід у наступ із положення безпосереднього зіткнення з противником, форсування водної перешкоди, ведення штурмових і рейдових дій у населеному пункті, захоплення вигідного рубежу та організацію оборони. Підтримка армійської авіації була ефективною та добре синхронізованою з діями сухопутних військових частин. Для бригад, які завершили бойове злагодження, це навчання стало своєрідним підсумком тривалої роботи та черговою перевіркою їх бойових спроможностей в умовах, максимально наближених до бойових.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати