Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Я сьогодні бачив великі зміни»

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав Національну академію сухопутних військ
13 вересня, 10:03
ФОТО З САЙТА MIL.GOV.UA

Візит відбувся на запрошення Високопреосвященного митрополита Львівського і Сокальського Димитрія та керівництва військового вишу, повідомляє сайт Міноборони.

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет ознайомився із системою підготовки майбутніх офіцерів Збройних сил України, та відвідав навчальні заняття курсантів в центрі імітаційного моделювання та поспілкувався з майбутніми офіцерами.

Згодом, у музеї Академії Святійший Філарет оглянув експозицію, присвячену участі випускників та військовослужбовців Академії у виконанні бойових завдань із захисту Батьківщини в районі проведення антитерористичної операції на сході нашої держави.

На згадку про відвідування військового вишу генерал-лейтенант Павло Ткачук подарував високому гостю пам’ятні сувеніри та Книгу пам’яті загиблих випускників Академії.

«Я сьогодні бачив великі зміни. Ми бачимо, що хоча Академія знаходиться на заході нашої країни, вона об’єдную всю Україну, адже тут навчаються представники всіх її областей. Академія випустила й нині випускає Героїв — воїнів, які не шкодують свого життя за Україну, за український народ, і це має велике значення!» — сказав Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати