Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«За свої 92 роки не пропустила жодних виборів»

Вінничанка Ніна Бастрикіна, попри свій поважний вік, відмовилася голосувати вдома і сама прийшла на дільницю
31 березня, 13:32

«Нас так виховали, що країна передусім, ми воювали за Україну, віддали їй свої молоді роки і не з розмов знаємо, що найважливіше в житті – це мирне небо над головою, – розповідає пані Ніна. – Тому за свої 92 роки я не пропустила жодних виборів, це мій обов’язок перед дітьми та онуками. Вони всі по світу, але слідкують за подіями в Україні. Знають про ситуацію не з телевізора. Та й я його практично не дивлюся, більше читаю газети – місцеві і центральні, так можна сформувати правильну думку».

Зважаючи на свій поважний вік та стан здоров’я, жінка могла б проголосувати вдома, але вирішила, що краще піде на дільницю. Ще раз передивиться програми кандидатів і переконається у правильності свого вибору. Пані Ніна виявилася досить поінформованою і про кандидатів, і про їхні рейтинги. За кого віддала свій голос, не поділилася, зауваживши, що проголосувала «за зміни».

«У мене троє онуків, наймолодший живе біля мене закінчує 11-й клас, половина дітей з його класу готові виїжджати за кордон на навчання чи заробітки, а так не повинно бути. Наші діти мають жити і працювати на благо Батьківщини, – відзначає пенсіонерка. – Можна прагнути до Євросоюзу чи в інші співдружності, але передусім треба будувати власну державу. Відверто не знаю, чи вдасться нам обрати цього разу гідного кандидата, але хочу вірити, що я не даремно, попри свій стан здоров’я, прийшла на виборчу дільницю і проголосували за гідне майбутнє».

Загалом на Вінниччині працює 8 окружних та 1650 дільничних виборчих комісій. Виборчий процес стартував без принципових порушень.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати