Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«День» — наш «культорганізатор»!

12 серпня, 00:00
«ПІД ДАХОМ ДОМУ СВОГО (МОЯ ГАЗЕТА «День» МЕНЕ БЕРЕЖЕ)» / ФОТО ЛЮДМИЛИ ЧАПЛИГІНОЇ

З газетою «День» ми познайомилися на «Національному Дні гончаря» в с. Опішня. Суботній номер, залишений кимось — «нічийний», лежав на лавці, чим привернув увагу мами — любительки преси.

Вона згадала, що поблизу вхідних воріт стоїть намет газети, й одразу попрямувала туди за ще одним екземпляром, для друзів. У наметі було організовано передплату на газету й розіграш призів, й якому мама й взяла участь із задоволенням, отримавши ще не лише один номер, а й фірмовий блокнот газети.

Вона закінчила заочні курси журналістики, а цього року вступає до коледжу преси й телебачення в Миколаєві, пише книжки та видає збірки (про ліквідаторів).

Удома ми із задоволенням перечитали весь випуск і знайшли багато цікавого про музику, культуру, філософію, подорожі. А головне — газета дала нам старт для нової творчості — участі в 13-му Міжнародному фотоконкурсі «Дня».

Трохи про нас: нас у мами четверо — я з сестрою й два двоюрідні братики під опікою. Мама нас виховує одна. Ми дуже любимо подорожувати країною, ходити в театри, на виставки, брати участь у різних конкурсах, часто перемагаємо.

Сестра вчиться на художника та працює в дитячій бібліотеці, я вступаю до училища на фотографа, брати вчаться в школі. Дуже хочемо, щоб хоч хтось із нас потрапив на свято газети, готуємо малюнки й художні вироби до дня народження «Дня». Мені наступного року, також у вересні, виповниться 15 років.

Спасибі вам за те, що ви є й що ми дізналися про вас.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати