Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ГОЛОС ІЗ FACEBOOK

25 березня, 12:30

Про «типову бандерівку»

 Замітка користувача Tessa Brain (facebook-сторінка «Дня»)

До речі, на цьому фарсі під назвою суд над Надією Савченко суддя допустив пасаж щодо неї, назвавши «типовою бандерівкою». Що ж це? Варто нагадати, що рух С. Бандери на Нюрнберзі визнано стороною, що потерпіла. У матеріалах Нюрнберзького процесу згадки про Бандеру є. Зокрема, це документ 014-USSR — секретний циркуляр щодо айнзацгрупи С-5, датований 25 листопада 1941 року. У ньому констатувалося як достовірно встановлений факт, що «рух Бандери» (ОУН(б)) готує антинімецьке повстання на окупованих територіях з метою створення незалежної української держави.

У зв’язку з цим айнзацгрупі наказано всіх виявлених бандерівців після ретельного допиту розстрілювати, а протоколи допитів негайно відправляти начальству. Також і радянськими прокурорами були надані свідчення на процесі, що бандерівці були жертвами ще одного злочину нацистів: позасудових розправ за ознакою приналежності до політичної організації.

Так хто ж судив Н.Савченко?

«Стаття 3541. Реабілітація нацизму»

1. Заперечення фактів, встановлених вироком Міжнародного військового трибуналу для суду та покарання головних військових злочинців європейських країн, схвалення злочинів, встановлених указаним вироком.

Оскільки Нюрнберзький процес ні Бандеру, ні УПА не засудив, то майте на увазі, що, продовжуючи називати його в Інтернеті «нацистським злочинцем» і «посібником фашистів», ви цим уже наговорюєте собі на три роки в’язниці.

Отже, суддя наговорив собі  на «трьошечку».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати