Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ЛИСТ ГОЛОВНОМУ РЕДАКТОРОВІ

­I див­но, і сміш­но, і сум­но
27 серпня, 00:00

Добридень, Ларисо Олексіївно!

Пробачте, що турбую Вас своїм листом. Але іншого способу відповісти С. Головатому, ніж через вашу газету, немає. Писати йому на адресу Верховної Ради (вірніше Зради) немає сенсу.

С. Головатий уже давно дивує всіх своєю поведінкою. Від багатьох можна було чекати різних поворотів, тільки не від нього. Так, він правник з великої літери, депутат першого скликання, який багато працював і над Конституцією. Дивлюся на фото в газеті за 23—24 липня. Які обличчя в депутатів: зосереджені, привітні, не те, що у нинішніх, вгодованих, злих, байдужих, черствих. Дуже гарно описує Головатий, що зробило його націоналістом, патріотом. А хіба він тепер переїхав на іншу планету, чому ж тепер йому не болить, як ображають землю, яка годує те політичне болото (правильний Ваш вираз). Це ж тут віками жили наші прадіди, берегли традиції, не вклонялися зайдам, які сьогодні захопили все, бо їм потурають такі перевертні, як колись патріотичний депутат...

...Він говорить молодим журналістам, що будь-який посадовець, який порушив закон, є правопорушником. А чому ж він мовчав, коли президент зневажив у Європі закон про Голодомор. А Ольга Герасим’юк не побоялася магнатів, відкрито виступила. А що робить фракція, в якій він сидить, але не бере участі в політичних процесах? Це ж смішно!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати