Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ми просто зобов’язані йти далі

Другим етапом нашої Революції Гідності має бути національна єдність
13 березня, 13:47
Фото Reuters

Ось уже понад 360 років Російська імперія зла засилає до нас різноманітні «гуманітарні» конвої смерті, постійно і послідовно проводить злочинну колонізаторську політику щодо України та українців.

Перемога Революції Гідності врятувала українську націю від новітнього остаточного закабалення, яке під «мудрим» керівництвом Путіна мав здійснити Янукович. Усвідомивши реальну загрозу собі і своїй державі, українці вийшли на Майдан з переконанням обов’язково перемогти: це було як постріл останньої надії, як фінальний спурт, як єдина можливість або вижити, або вмерти.

Зробивши цей героїчний подвиг, подвиг Геракла, ми просто зобов’язані неухильно йти далі, вперед, до остаточної перемоги. Другим етапом нашої непереможної Революції Гідності має бути сталева національна єдність, згуртування навколо того єдиного державного керівництва, яке ми демократично обрали. Іншого шляху в нас немає. Після остаточної перемоги зможемо його хоч й щороку переобирати. Тепер зась! Повинні повністю йому довіряти і підкорятись його наказам і розпорядженням.

В Україні йде війна, Велика Вітчизняна Визвольна Війна проти відвічного нашого ворога — Російської імперії зла. Ця нав’язана нам війна жорстока, підступна, всеохопна, т.з. гібридна, тобто комбінована, війна без правил і моралі. Навіть мусульманські терористи зізнаються у своїх злочинах. Путінські вояки вриваються на нашу святу землю як злодії, таті, у формі «зелених чоловічків» без знаків розпізнавання, належності до своєї армії, без документів та власного імені. Вояки темряви і смерті, анонімних убивств і пострілів із забороненої міжнародними правилами зброї по мирних оселях, по всіх людях, як українських, так і своїх, «ісконно рідних росіянах і русскоязичних». Убивають за українську мову, за синьо-жовтий прапор і тризуб, за ласкаву усмішку та спів власного гімну.

...Сучасні гумконвої смерті стали своєрідним брендом, виразом підлої брехні та підступного лукавства, символом путінської колонізаторської і смертоносної політики, що загрожує всій людській цивілізації.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати