Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Про народ усі забули»

28 січня, 00:00

Шановна Ларисо Олексіївно!

Цей лист викликаний тим, що Ви єдина, хто відзначив на телебаченні істинну суть подій, пов’язаних із виборами Президента. Думаю, Ви абсолютно маєте рацію в тому, що джерелом багатьох існуючих проблем є депутати Верховної Ради. Життєвий абсурд народжується там. Глобальними винуватцями сьогоднішнього горя наших громадян є партії. По-перше, чи можна ухвалити закон, що стосується соціальної сфери, коли у Верховній Раді стільки штучних партій? Якщо партії відбивають класову сутність суспільства, то що таке Партія регіонів? Це ж стосується й інших надуманих партій.

У країні відбуваються події, а політики не те що не можуть пояснити їх і підказати, як суспільству перейти від «розвинутого соціалізму» до капіталізму, але навіть не можуть взагалі що-небудь пояснити. Те ж стосується і депутатів. Так, депутати «розколюють» суспільство, бо вони не виконують своєї роботи і зобов’язань перед народом, і вони не відбивають думок народу. Як показав телевізійний виборчий марафон, про народ усі забули. Наразі ще народ не розбудив владу, але завтра він її може повністю змінити, бо скільки можна «бігти» за кордон, щоб вижити? Цього багато які політики поки що не зрозуміли.

Майже всі головні політики — колишні комуністи, які не здатні створити нові соціальні основи для розвитку суспільства. Історія їх нічого не навчила. Не може бути прогресу при безвідповідальності депутатів перед виборцями.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати