Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Про партії «опору» і «колаборації»

03 грудня, 16:32

...У Міністерстві юстиції України зареєстровано понад 290 партій. На тлі хронічного казнокрадства і всюдисущої корупції є підозра, що конвеєр продукування фейкових партій, має, вочевидь, не безкорисний, а що найгірше, спланований характер. За чверть століття в незалежній Україні так і не було створено державотворчої ідеології — більше того, національно орієнтованим партіям робляться усілякі утиски, а політика стала бізнесом для шкурників та авантюристів.

Будьмо відверті: більшість наявних у державі партій мають якщо не приховане, то виразно сепаратистське, проросійське забарвлення. Під привабливими назвами ховаються клони комуністичної, СДП (о), Партій регіонів.

Члени цих клонів масово мімікрують в органи влади, в місцеве самоврядування, навіть у проукраїнські партії та організації з метою саботажу та ерозії державотворення...

Чи спрацює у патріотів інстинкт самозбереження? Чи згуртуються вони проти партії колабораціоністів у потужну партію Опору?

Пора, давно пора готувати в державі кадри національно мислячої та освіченої еліти. Це вже, нарешті, зрозуміли деякі представники влади, започаткувавши створення Української академії лідерства (УАЛ).

Вітаючи перших 39 майбутніх лідерів, Президент Петро Порошенко сказав, що вони «є символом того, що Україна змінюється», що «сьогодні надважливо, щоб реванш представників старої системи, які зараз у політичних масках повертаються в політику, був неможливим...»

Щира правда, як і те, що Україні конче потрібна партія Опору не тільки реваншистам, сепаратистам і апологетам «русского мира», а й опору чужинським впливам у ЗМІ, культурі, освіті, духовно-сакральній сфері, моралі, побуті тощо.

Потрібен кодекс честі української еліти, треба відновлювати давні й народжувати нові династії духу, козацьких лицарських чеснот: відваги, товариськості, жертовності, благодійництва. Як приклад — Мішель Терещенко, нащадок козака Артема Терещенка, котрий започаткував славний рід підприємців та меценатів. Мішеля Терещенка обрали мером давньогетьманської резиденції України. Честь вам і слава, мешканці міста Глухова!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати