Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Щоб наша доля нас не цуралась»

28 січня, 00:00

Прочитав інтерв’ю Євгена Марчука російській службі «Радіо «Свобода», опубліковане в газеті «День» №7 від 24 січня 2006 року, і вкотре відзначив для себе, як по-різному поводяться українські політики при розгляді різних спірних питань. Як лаконічно, точно оцінив «проблему по-флотськи» Євген Марчук і визначив шляхи її вирішення.

На жаль, більшість нинішніх політиків абсолютно не можуть вести діалогу, намагаються насамперед обвинуватити, висварити протилежну сторону. Деякі телепередачі, особливо ті, коли до студії запрошують представників різних політичних сил, просто неможливо дивитися, політики одне одного перебивають, ображають, одним словом, поводяться як баба Параска і баба Палажка на базарі: замість аргументів і доводів — взаємні обвинувачення.

Як кардинально відрізняється від подібних політиків Євген Марчук. Присутність Євгена Марчука в телестудії дисциплінуюче діє на представників різних політичних сил, вони вимушені переходити на високий рівень ведення дискусії, запропонований Євгеном Марчуком, що дозволяє йому знаходити спільну мову як із представниками влади, так і з представниками опозиції.

Глибокий і всебічний аналіз інформації, виділення головних причин конфлікту, оцінка інтересів усіх задіяних сторін і пошук оптимального шляху вирішення проблеми дозволяють могутньому інтелектуалу Євгену Марчуку вирішувати питання державної ваги в найнесприятливіших умовах.

28 січня в Євгена Кириловича — день народження. Від імені читачів газети «День» дуже хочу побажати Євгену Кириловичу міцного здоров’я й успішного вирішення поставлених завдань, хай величезний авторитет і повага Євгена Марчука-політика, зароблені багаторічною працею на благо своєї країни, ще багато років продовжують працювати на благо українського народу.

Тост від читачів «Дня» за авторитетного інтелектуала Євгена Марчука: «Щоб наша доля нас не цуралась, щоб краще в світі жилося!»

Із повагою, Анатолій ШТАНЬКО, кандидат технічних наук, Київ

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати