Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

23 нагороди чемпіонату Європи

вибороли українці у змаганнях з джиу-джитсу серед юнаків
15 травня, 11:05
ФОТО НАДАНО МІНІСТЕРСТВОМ МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

Збірна України здобула 23 нагороди чемпіонату Європи з джиу-джитсу серед юнаків, що проходив з 9 по 13 травня в м. Амерсфорт (Нідерланди), повідомляє dsmsu.gov.ua.

Золотий дубль континентальної першості у своєму активі мають Владислав Земський (55 кг) та Даниїл Жемальський (50 кг). Чемпіонами континенту також стали Ярослав Воробйов (42 кг) та Лісовцев Арсеній (60 кг) у розділі «файтинг», Даніель Преоброженко (60 кг), Сергій Зятюк (50 кг) та Валерія Нешкова (48 кг) — у розділі «не ваза». Срібні нагороди в обох розділах завоювала Діана Скрипнюк (63 кг). Матвій Сафронюк (42 кг) та Катерина Бондар (57 кг) піднялися на другу сходинку у розділі «не ваза», Ніколь Клепач(48 кг) — у розділі «файтинг».

 По дві бронзові медалі до скарбнички української збірної здобули Даниїл Білозьоров (38 кг) і Дарія Ігнатенко (57 кг). «Бронза» у файтингу на рахунку Андрія Мусійчука (42 кг), Дмитра Марчука (46 кг) та Назара Можука (46 кг). Даниїл Гордієнко (50 кг) та Арсеній Лисовець (66 кг) стали бронзовими призерамиу розділі «не ваза».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати