Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Дог-вихователь

12 травня, 00:00
ДОГ НА ІМ’Я МАРМАД’ЮК В ОТОЧЕННІ КУРЧАТ / ФОТО З САЙТА THEPROVINCE.COM

Німецький дог на ім’я Мармад’юк став опікуватися трьома десятками курчат, що вилупилися на родинній фермі канадки Сью Полл, пише lenta.ru, посилаючись на The Vancouver Province. Півторарічний пес грає з пташенятами, дозволяє їм вибиратися на себе, і навіть спить разом з ними. За словами Полл, Мармад’юк почав спілкуватися з курчатами ще до того, як вони з’явилися на світ. Хазяйка собаки розповіла, що кілька тижнів тому вона принесла курячі яйця в будинок, оскільки в інкубаторі, обладнаному в курятнику, було дуже холодно. Дог виявив неабияку цікавість до яєць і почав наглядати за ними.

Коли курчата виклюнулися, Мармад’юк став їх вилизувати і чистити, як дбайлива мати. З тих пір він і курчата стали практично нерозлучними.

Окрім курчат, дог також пильнує за маленьким козеням на фермі. Полл відзначила, що незабаром курчат доведеться розлучити з догом — Мармад’юк залишиться в будинку, а його підопічні вирушать до курника. Як зазначила хазяйка собаки, швидше за все, дог дуже засмутиться через переїзд курчат.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати