Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Фотоквест на природі

«Зелений ліхтарик» запрошує на пошуки цікавих об’єктів вашого лісу, озера чи парку
08 грудня, 12:00

Засиділися вдома? Гайда на вулицю — на пошуки різних природних цікавинок. Грати доведеться водночас із командами з різних куточків України та світу. Найбільш уважні гравці виграють призи.

Команда «Зелений ліхтарик» організовує фотоквест на природі. Це змагання між командами, яке виграє той, хто сфотографує правильно всі об’єкти. Зареєструватися можна до 17 грудня за цим посиланням. На електронну пошту організатори надішлють реквізити, на які треба сплатити організаційний внесок (175 гривень з однієї команди, кошти потрібні на організацію роботи журі та доставку призів).

18 грудня команда отримає завдання на електронну пошту. Завдання будуть різні за рівнем складності. Їхня суть полягатиме в тому, щоб знайти у природі та сфотографувати певні об’єкти. Це дозволить журі визначити переможців. Зовсім необов’язково виконати всі завдання та вчасно надіслати фото. Користуватися Інтернетом, визначниками, підказками друзів — можна! Основне, аби команди цікаво провели час на природі.

Власне, завдання треба буде виконувати 19-20 грудня, у будь-який зручний час. 21-22 грудня — це час на впорядкування фото. До 23.59 22 грудня треба надіслати фото організаторам. Протягом наступного тижня журі визначатиме переможців.

Куди вирушити на квест — вирішуйте самі! У найближчий ліс, парк, на озера... Як захочете!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати