Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кіно про Анжеліку знімають у Вінниці

07 листопада, 00:00

На базі обласного телебачення вінницький режисер Валерій Шалига знімає своє кіно. За жанром його «Анжеліка» — мелодрама з пригодницькими елементами, але це стрічка не про відому французьку серцеїдку, а про доньку вінницького бізнесмена, яка після навчання в Штатах повертається на батьківщину і не впізнає рідного міста.

— Життя за кордоном так впливає на Анжеліку, що після повернення вона бачить те і дивується з того, чого ми не помічаємо у своїй буденності, — розповідає Валерій Шалига, не тільки режисер, а й сценарист фільму. — Іншими словами, любов до батьківщини з’являється за її межами. Збираючи матеріал для сценарію, автор спілкувався з емігрантами. Один з них сказав, що в США українці стають більшими українцями, ніж у самій Україні. Анжеліка вже буде четвертою стрічкою, відзнятою паном Шалигою на Вінниччині.

Роль Анжеліки виконує одна з вінницьких міс Ірина Зелененька. Частково задіяні актори місцевого театру, але не обійшлось і без столичних знаменитостей. У фільмі знімається Сергій Подворний, Сергій Панкратьєв і Богдан Бенюк.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати