Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Крістіан Вієрі — найдорожчий футболіст світу

12 червня, 00:00

Найбільший контракт у історії світового футболу підписаний днями між міланським «Інтером» та римським «Лаціо». Клуб із столиці Італії продав свого кращого футболіста Крістіана Вієрі міланцям за суму трохи меншу за 90 більйонів лір ($48,5 мільйонів). Один iз найпровальніших сезонів у історії «Інтера» вже залишився в минулому. А тому новий головний тренер команди, англійський фахівець Рей Ходжсон, призначений на свій пост за чотири тури до фінішу нинішньої першості, залишився вельми задоволений операцією. Зокрема він висловив думку, що пара Вієрі — Роналдо за потенціалом — краща атакуюча сила в світі. «Я вважаю, Вієрі — прекрасне надбання для «Інтера». На мій погляд, він буде дуже добре грати тут так само, як у «Лаціо». Гадаю, що він буде прекрасним фоном і відмінним доповненням для Роналдо», — говорить тренер «Інтера».

Ходжсон вважає, що на папері це непереможна пара, але вони повинні принести перемогу команді в серії «А» італійського чемпіонату, щоб підтвердити свій статус. «Дуже легко робити заяви, що вони кращі бомбардири світу, але в моїх очах це підтвердиться лише коли вони виграють скудето», — вважає Ходжсон.

У минулому сезоні Вієрі забив 13 голів у 21 матчі серії «А» в своєму першому і єдиному сезоні за «Лаціо». Римський клуб, до речі, виграв у минулому сезоні Кубок володарів кубків, але поступився лише очком у боротьбі за звання чемпіона країни «Міланові».

А вже сьогодні Вієрі проведе свій перший матч під керівництвом нового тренера. У складі «Збірної зірок світу — ФІФА», керованої Ходжсоном, він зіграє в Сіднеї проти команди Австралії, в матчі відкриття нового стадіону, який стане головною ареною Олімпіади-2000.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати