Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Крутий віраж Ані Лорак

25 січня, 00:00

Днями в казино «Спліт» співачка зібрала представників ЗМІ, щоб підвести підсумки минулого року й поділитися планами на майбутнє. Вона подала на суд відразу три своїх роботи: відеокліп «Зеркала», фотокалендар на 2000 рік і відеофільм «Ані Лорак назавжди».

Нещодавно співачка підписала довгостроковий контракт з компанією «АРС», і тепер під своє «крильце» її забирає Ігор Крутий. Але, перш ніж сторони поставили історичні підписи під документами, минуло майже три роки. Тепер Юрієві Фалесі (продюсеру Ані Лорак) доведеться грати за правилами Ігоря Яковича. Останній працює масштабно: альбом, гастрольні тури, промоушн на російському ТБ і в пресі.

Їхнє перше спільне творіння — кліп на пісню «Зеркала» (слова Костянтина Арсеньєва, музика маестро Крутого). Ані Лорак з'явилася в МТV-ешному іміджі, демонструючи агресивне диско. Новий образ створював модний кліпмейкер Олександр Ігудін. Наша українська кучеряшка Сью змінилася до невпізнання, з'являючись то в образі панк-діви в червонiй перуцi, то вамп-діви в чорному, а то й дівчинки-пустунки з хвостиком. Хоча, за словами співачки, цей експеримент їй припав до смаку. З 17 січня кліп транслюється по всіх телеканалах Росії. На підході наступний шедевр на пісню «Нежность».

Великий календар із ексклюзивним фото Ані Лорак створено в нас у Києві спільно з журналом «Студия». Олександр Ктиторчук зробив понад 300 знімків. Після гарячих спільних суперечок відібрали всього 25 (один на обкладинку і по два на кожний місяць). Календар вийшов стильним і дорогим. Собівартість одного примірника становила $7. Проте справжніх фанів співачки ціна не бентежить.

Запам'ятайте мене такою — лейтмотив відеофільму «Ані Лорак назавжди» (режисер Оксана Мухіна). В стрічці використано кадри й фотографії з особистого архіву співачки. Прочиняється таємниця деяких подробиць з її біографії, кліпи, уривки з телепередач, концертів. Адже ні для кого не секрет, що потрапивши у вир російського шоу-бізнесу, співачка зміниться, що непрямо підтверджує й вона сама. Проте Лорак сподівається надовго не зникати з української естради. Як тільки знайдуться спонсори, глядачі зуміють оцінити її акторські дані в мюзиклі за пушкінською поемою «Цигани». А поки суд та діло, співачка розширить географію своїх гастролей у ближньому й далекому зарубіжжі.

Сьогодні Ані Лорак усього 21 рік, але вона вже багато чого домоглася — наймолодша заслужена артистка України, переможниця декількох конкурсів і фестивалів, записала два альбоми. Але в той же час вона лише на початку шляху. Яким він буде, залежить від співачки. А тепер ще й від Ігоря Крутого.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати