Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Лінда з відривом від плаценти

23 грудня, 00:00

Проте, як було заявлено, концерт відбудеться наступного дня в нічному клубі. Помилкову інформацію підхопили FM-радіостанції, і вже наступного дня організатори зіткнулися з катастрофічним падінням продажу, масовим поверненням квитків і плутаними поясненнями керівника «Мелорами» Влада Ряшина. В безуспішних спробах знайти коріння дезинформації, організатори все ж зважилися провести концерт, при цьому зал вдалося заповнити на дві третини. Зрозуміло, що настрій у Лінди був не найвеселіший, тим більше що «тур» по столичних радіо і телестудіях вкрай вимотав співачку. На перших піснях почав здавати явно простуджений голос, тому музиканти групи старалися всіляко підтримати свою фронтвумен, поки не підключився могутній хор із залу.

Десь до п’ятої пісні музиканти успішно «розкачалися», публіка заповнила проходи, а концерт почав усе більше нагадувати драйвовий рок-сейшн.

У пам’ять свого минулого київського візиту й виступу з поламаною ногою на шоу «Фарби неба» Лінда демонструвала публіці здорову кінцівку. Тепер на новій для себе сцені вона поводиться набагато обачніше. Від нових воронячих стрибків страждали хіба що мікрофони-стойки.

Група грала в неповному складі: не було підтанцьовування, не приїхав колоритний скрипаль, який забезпечував Лінді еротичне звучання. За її словами, в скрипаля — громадянина республіки Казахстан — виникли проблеми при перетині українського кордону. Проте тепер Лінді доводиться багато на чому економити — запис у Німеччині останнього альбому «Плацента» висмоктав із неї та Макса Фадєєва всі соки. А після фінансового обвалу повноцінний промоушн альбому неможливий, як наслідок — записаний матеріал чекає на кращі часи. Сьогодні Лінда, за її словами, як ніколи відчуває потребу в «підживленні» енергією живих концертів. У чому публіка їй не відмовляє. Енергія на її концерті б’є ключем. А ось спроби примусити публіку підспівувати «Отпусти меня, плацента!» обернулися для Лінди невдачею. Чи то слово було незнайомим для молоді, що зібралася, чи то не до кінця все-таки сприймаються публікою натуралізми нового альбому.

№246 22.12.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати