Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Навколосвітня подорож у вільний вечір

У галереї «Я. Гретера» триває виставка Grand natural
15 листопада, 00:00
АУГІС НАРМОНТАС, ЛИТВА, «АННА». ЗОЛОТА МЕДАЛЬ ISF

Відвідавши виставку Grand natural, яка стала підсумком конкурсу «Панорама моєї країни», глядач може побачити запаморочливу красу різних куточків світу. Формат панорами розширює наші горизонти у прямому і у переносному значенні. Це найвдаліший візуальний засіб для передачі усієї чарівності, що пронизує повітря, і шалених неохопних просторів країн, які, можливо, не кожному вдасться побачити наживо. І навіть відвідавши місцини, зображені на фото, не кожен зможе охопити їх поглядом так повно, як це зробили фотомайстри. Фотопанорама — це монументальна краса нашої планети, краса життя, що вирує.

Де ще, як не на виставці панорам, ми можемо одночасно охопити поглядом усі детальки та «родзинки» кожного окремого куточку і цілого світу одночасно?! Grand natural — це калейдоскоп з вікон у світ!

Тож, якщо ви маєте вільний вечір — не гайте його на дрібниці. А здійсніть навколосвітню подорож, відвідавши міжнародну виставку фотопанорам Grand natural!

Виставка триватиме до 18 листопада у галереї «Я.Гретера» з 11.00 до 21.00 години. Естетичне й інтелектуальне задоволення гарантовано!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати