Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Найкращі в хайлайті

15 липня українки вибороли історичне «золото» з артистичного плавання на Чемпіонаті світу в Кореї
16 липня, 12:14
ФОТО REUTERS

У Кванджау (Республіка Корея) триває чемпіонат світу з водних видів спорту. 14 липня у змаганнях з артистичного плавання український дует у складі Марти Федіної та Анастасії Савчук з результатом 92,5847 бала став бронзовим призером в технічній програмі, повідомляє noc-ukr.org. Перемогли росіянки Світлана Колесніченко і Світлана Ромашина (95,9010), «срібло» вибороли китаянки Хуан Сючен і Сунь Веньян (94,0072).

А вже у вівторок стало відомо, що Україна — чемпіон світу в хайлайті (дисципліні, у якій виступають 10 спортсменок і яка містить 4 обов’язкових типи акробатичних елементів. — Ред.)! «Нова дисципліна в програмі змагань чемпіонату світу з артистичного плавання принесла «золото» команді України. Відзначимо, що це перше «золото» чемпіонату світу в історії артистичного плавання України!!!» — ідеться у твіттер-повідомленні НОКу та олімпійської команди України.

Переможницею світової першості в хайлайті команда України стала з результатом 94,5000 бала, повідомляє Укрінформ. «Срібло» вибороли синхроністки Італії (91,7333), «бронзу» — спортсменки Іспанії (91,1333). «Золото» Україні принесли Єлизавета Яхно, Анастасія Савчук, Владислава і Марина Алексіїви, Валерія Апрєлєва, Яна Наріжна, Катерина Резник, Аліна Шинкаренко, Олександра Коваленко та Вероніка Гришко.

Чемпіонат світу з водних видів спорту в Кванджу проходить з 12 до 28 липня. Перший тиждень присвячений стрибкам у воду, синхронному плаванню і плаванню на відкритій воді, а другий — плаванню і хайдайвінгу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати