Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Найкращий – у парному розряді

Український тенісист Сергій Стаховський став переможцем турніру категорії «челленджер» в іспанській Сеговії
08 серпня, 11:58
ФОТО REUTERS

Разом з іспанцем Андреасом Менендес-Масейрасем український спортсмен обіграв у фіналі змагань господарів кортів Роберто Ортегу-Ольмедо і Давида Вега Ернандеса з рахунком 4:6, 6:3, 10:7.

За час матчу, який тривав 1 годину 18 хвилин, Стаховський і Менендес-Масейрас зробили три ейси, один брейк і допустили дві подвійні помилки. На рахунку Ортеги-Олмело і Ернандеса три подачі навиліт, один брейк і одна помилка при введенні м’яча в гру. Нагадаємо, це другий титул Стаховського в цьому сезоні на турнірах категорії «челленджер». Раніше він разом з Денисом Молчановим переміг на парному турнірі в Карші.

Нагадаємо, що в оновленому рейтингу АТР за 8 серпня жоден з провідних українських тенісистів не зміг поліпшити свої показники. Так, «перша ракетка» України Олександр Долгополов минулого тижня стартував на останньому ґрунтовому турнірі серії АТР 250 в австрійському Кіцбюелі, проте не зумів надовго затриматися в основній сітці змагань і вилетів в першому ж колі, програвши бразильцеві Томасу Белуччі в трьох сетах. Таким чином, українець не зміг набрати необхідні очки і опустився на одну сходинку світового рейтингу з 70-го місця на 71-е. Сергій Стаховський, який виступив на «челленджері» в іспанській Сеговії, також не зміг поліпшити своє становище в рейтингу АТР. Український тенісист опустився на дві позиції — 115-е місце. У рейтингу WTA Еліна Світоліна, як і раніше, залишається п’ятою, а Леся Цуренко повернулася в ТОП-30.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати