Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Осінь великого футболу

Одразу два українські клуби — «Динамо» та «Шахтар» — беруть участь у груповому етапі Ліги чемпіонів
15 вересня, 11:32
ФОТО АНДРІЯ КРИМСЬКОГО

Віце-чемпіон України донецький «Шахтар» у рамках групового етапу Ліги чемпіонів сьогодні на виїзді зіграє проти віце-чемпіона Іспанії мадридського «Реалу». Хоча букмекерські контори більше вірять у перемогу господарів поля, підопічні Мірчі Луческу не планують здавати матч без бою. Так, півзахисник донецького «Шахтаря» Тайсон на офіційному сайті клубу зізнався: «Справді, нинішня група, напевно, найважча в історії «Шахтаря». Можливо, навіть найкраща! Мало команд грають на такому ж рівні, як «Реал». Але ми сфокусовані на майбутньому матчі і довго до нього готувалися. Якщо добре попрацюємо на полі, у нас все вийде. Все-таки ми досить давно виступаємо в Лізі чемпіонів. «Шахтар» всі знають. І ми здатні гідно себе проявити в такому турнірі».

Справді, групу «А», в якій гратиме «Шахтар», називають «квартетом смерті», адже гірникам протистоять одні з найсильніших клубів Європи: французький «Парі Сен-Жермен», іспанський «Реал» та шведський «Мальме».

Столичне «Динамо» потрапило до групи «G», де поміряється силами з португальським «Порту», англійським «Челсі» та ізраїльським «Маккабі». Перша гра динамівців відбудеться у Києві в середу, 16 вересня. На старті киянам протистоять португальські «дракони» з Порту, які стали срібними призерами минулого чемпіонату країни, пропустивши вперед «Бенфіку».

«Зараз «Порту» перебуває на етапі налагоджування зіграності, пошуку нових поєднань, але навіть при цьому в нас у суперниках   — дуже сильна команда. І просто нам не буде. Команда намагається контролювати м’яч, працювати організовано та компактно в обороні. Власне, це те, чим «Порту» запам’ятався й за попередньою Лігою чемпіонів, — прокоментував напередодні матчу головний тренер «Динамо» Сергій Ребров. — Але ми граємо вдома, перед своїми вболівальниками, тому спробуємо продемонструвати в майбутньому матчі всі свої найкращі якості та спробувати нейтралізувати сильні якості «Порту».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати