Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Пес-супергерой запрошує долучитись...

Нова благодійна акція від творців першого українського сімейного фентезі «Фокстер & Макс» відтепер проходитиме в соціальних мережах
21 серпня, 10:37

Нещодавно в американському виданні The Washington Post було опубліковано дані щодо поширеності проблеми безпритульних тварин у різних країнах світу. На жаль, Україна в цьому антирейтингу серед 54 країн займає 10-ту сходинку. Лише половина українців тримає вдома кота чи собаку, і майже 20% наших співвітчизників, за даними статистики, ніколи не мали жодного домашнього улюбленця.

Але цю ситуацію можна спробувати виправити спільними зусиллями. Саме це і намагається зробити команда фільму «Фокстер & Макс», долучивши до проекту благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам Happy Paw. Сам проект проходить у формі інтернет-челенджу, основною метою якого є підтримка безпритульних тварин та спроба знайти для них нові родини. Акція стартувала під хештегом #FoxterHappyPawChallenge.

«Ми хочемо показати, що собаки та коти, взяті з притулку, такі ж друзі для людей, як і Фокстер для Макса. Їхня сила у щирості, любові та відданості. Участь у благодійному челенджі дуже важлива, адже вона може привернути увагу на проблему тварин із притулків, а також допоможе зібрати кошти на їхні потреби», — наголошує представник фонду Happy Paw.

Детальнішу інформацію щодо участі в челенджі можна отримати на офіційних веб-сторінках фільму та фонду в Instagram і Facebook.

«Фокстер і Макс» — перший український фільм у жанрі сімейного фентезі про пригоди хлопчика та його собаки-супергероя. Прем’єра фільму запланована на 19 вересня цього року.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати