Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Побачити культурні скарби»

У Луцьку соціально-інтелектуальний проєкт збирає аншлаги
09 липня, 16:55
ПОНАД СТО ЛЮДЕЙ ВІДВІДАЛИ ЕКСКУРСІЮ У МУЗЕЇ ВОЛИНСЬКОЇ ІКОНИ, ЯКА ВІДБУЛАСЯ У МЕЖАХ ПРОЄКТУ «ЕКСКУРСОВОДИ У ВІДПУСТЦІ» / ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Понад сто людей відвідали безплатну екскурсію в Музеї волинської ікони, яка відбулася в межах проєкту «Екскурсоводи у відпустці». Хоча і загалом, як каже завідувачка музею Тетяна Єлісєєва, закладу, який став однією з візитівок Волині, відвідувачів вистачає. Минулої неділі одна екскурсійна група виходила, інша заходила, і так до самого вечора, і так майже щодня. Сюди їдуть і охочі побачити скарби волинського сакрального мистецтва з усієї України та з різних кінців світу, а часто самі лучани і не бували.

Тому вже кілька років у розпал літа комунальне підприємство «Центр туристичної інформації та послуг» дарує мешканцям і гостям Луцька гарну нагоду завітати до найцікавіших музеїв та галерей міста. Протягом літа відбудуться безплатні екскурсії в музей «Технології минулого» (на території Луцького замку), галерею 4/8 (на території Сітіпарку), в академію пізнання та розвитку «Робологікум» (спортивно-розважальний комплекс «Адреналін»), у галерею «Образ», у музей сучасного українського мистецтва Корсаків, музей історії Луцького братства, художній музей і Волинський краєзнавчий музей.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати