Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Почали з перемог

На турнірі в Хобарті Леся Цуренко в одиночному, а Людмила Киченок із напарницею з Японії в парному розряді — вийшли в чвертьфінал
10 січня, 10:07
ФОТО РЕЙТЕР

У Хобарті (Австралія) на турнірі WTA — Hobart International із призовим фондом $250,000 в одиночному розряді пройшли матчі другого кола. 43-тя ракетка світу, 28-річна українка Леся Цуренко, посіяна під п’ятим номером, упевнено обіграла представницю Казахстану, 23-річну Юлію Путінцеву, яка посідає у світовому рейтингу 50-те місце, із рахунком 6:3, 6:2, повідомляє www.sportonline.ua. Поєдинок тривав 1 годину 13 хвилин. У ході зустрічі обидві суперниці мали по сім брейк-пойнтів, із яких Цуренко реалізувала п’ять, а Путінцева — два. Навиліт тенісистки не подавали, при цьому Леся допустила три подвійні помилки, а Юлія — дві. У їхньому особистому протистоянні у Путінцевої залишилася мінімальна перевага — 2:1. За вихід у півфінал турніру Цуренко зіграє або з першою сіяною китаянкою Чжан Шуай, або з білорускою Аріною Соболенко.

Також 9 січня в Хобарті в парному розряді пройшли матчі першого кола. Українка Людмила Киченок (54-та в парному рейтингу WTA) і її напарниця, японка Макото Ніномія (43) у стартовому матчі завдали поразки американці Кейтлін Крістіан (121) і Прайтані Томбаре (130) з Індії з рахунком 6:2, 7:5. У чвертьфіналі Людмила і Макото зіграють проти японки Нао Хібіно (50) і хорватки Дар’ї Юрак (53).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати