Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Повернулася дружина з відрядження...

01 березня, 00:00

В основу п’єси покладена звичайна життєва ситуація. Відомого телеведучого (його грає заслужений артист Росії Ігор Бочкін) в обіймах молодої дівчини застає дружина (Ганна Легчілова), яка повернулася з іншого міста додому на день раніше наміченого терміну. Мудра жінка замість того, щоб влаштувати чоловіку скандал, признається у власній зраді. Ревнощі стають справжнім випробуванням для подружжя, яке прожило багато років разом, але після ряду комічних і драматичних моментів вони все-таки приходять до миру і згоди, зрозумівши, що як і раніше люблять один одного.

Декорація, що обертається, дозволяє глядачам спостерігати житло сімейної пари у всьому її об’ємі: від спальні із затишним ложем до балкона й комори. А режисер разом з акторами глибоко, але при цьому не втрачаючи почуття гумору, передає внутрішній світ героїв, що зайшли у глухий кут. Йому ще сорок, їй вже сорок, що ж чекає їх попереду... Про це глядачі не дізнаються, фінал вистави залишається відкритим.

Дмитрій Астрахан залишився вірний собі, поставивши чергову жалісливу мелодраму, над якою глядачі то сміються, то плачуть, а то й впізнають себе в образі героїв вистави, і все це під чарівну мелодію Френка Сінатри «Strangers in The Night», що, власне, і дала назву виставі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати